Om mig

Mit navn er Winnie Behrens Nielsen og jeg har uddannet mig til kropsterapeut indenfor flere alternative behandlingsformer – herunder kinesiologi, kropsmassage, kranio sakral terapi og hotstone massage.

 

Efter en længerevarende stress periode tilbage i 2012 fandt jeg frem til forskellige alternative behandlere, der hjalp mig igennem mit sygdomsforløb – og helt uden brug af medicin. Jeg har haft en helt uvurderlig stor gavn af kinesiologi. Kinesiologien har gjort så meget godt for mig både i forhold til min stress/angst, men også til almindelig velvære og energi fornyelse.

 

Kinesiologiens afbalanceringer kører både på det fysiske og det psykiske plan, hvorfor du kommer mere i dybden. Det var virkeligt noget, der gavnede mig – at ”få ryddet op”.

 

Jeg valgte derfor at uddanne mig yderligere indenfor kinesiologien. Kinesiologien har også givet mig en helt anden forståelse for det enkelte menneske – dets reaktioner, behov, imødekommenhed, handlemønster mm.

 

Alt dette betyder, at jeg ikke kun tilbyder én behandlingsform, men prøver at kombinere mine kompetencer og viden til bedst mulig gavn for dig.