Aloe vera produkter

Jeg forhandler også skønne aloe vera produkter fra Forever Living. Jeg bruger produkterne både privat og i klinikken. Det er skønne produkter, der alle gør behandling og efterbehandling til en endnu bedre oplevelse.

Produkterne er fremstillet af aloe vera i den fineste kvalitet, hvilket Forever Living er certificeret for. Aloe veraen høstes og fileteres med håndkraft for at udvinde den sarte aloe vera gelé fra planten. Dertil skal nævnes at aloe veraen kommer fra en økologisk produktion.

Læs mere om Forever Living eller se hele produktsortimentet på www.foreverliving.dk

Mine favoritter!

Aloe vera Gelly

Aloe planten på tube. Blødgørende, nærende og kølende. Påsmøres tør hud, poser under øjnene, solskoldning, brandvabler, irriteret hud (ved f.eks. insektbid) sprækkede hæle m.m.

 

Aloe Propolis creme

Lækker propolis creme, der fugter og blødgør tør og ru hud. Kan anvendes til både krop og ansigt. Trænger hurtigt ind og fedter ikke. Indeholder ud over aloe vera bl.a. propolis, kamille, A-vitamin og E-vitamin.

Aloe Sunscreen

En meget cremet sollotion, der hurtigt trænger ind i huden uden at fedte. Aloe Sunscreen kombinerer fysiske og kemiske solfiltre for effektivt at kunne beskytte dig mod både UVA og UVB Stråler. Solcremen er ekstra vandfast, hvilket betyder, at du fortsat har en vis beskyttelse efter en dukkert.

 

Aloe Cooling Lotion – 118 ml.

Opfriskende og beroligende Aloe Cooling Lotion er din bedste ven efter en lang dag eller efter hård træning. Eller når som helst, du bare har behov for at slappe af og give din krop lidt restitution. Den lette formel giver en øjeblikkelig kølende fornemmelse, der både virker opfriskende og beroligende.

Sonya deep moisturizing cream

Cremen består af en række ingredienser, der tilfører og binder fugt. Foruden aloe vera indeholder cremen olie fra macadamianødder og solsikkekerner, fugtbindende sorbitol og hyaluronsyre. Indeholder også blødgørende lauryllaktat og kolesterol samt den hudplejende aminosyre L-arginin.

 

Aloe Liquid Soap – 473 ml.

Den perfekte familiesæbe, der skånsomt rengør både ansigt og krop. Velegnet til sart hud. Kan bruges som make-up fjerner. Mild, plejende og fugtende takket være aloe vera.

Aloe Ever-shield

Skånsom og effektiv deo-stick, som holder dig frisk længe. Duft passer til både ham og hende. Indeholder IKKE aluminium.

Aloe Lips

Kombinationen af aloe vera, jojoba olie og bivoks gør dine læber bløde og glatte – beskytter dem mod vejr og vind. Kan f.eks. også bruges på neglebånd og ved kløe fra insektstik.

Jojoba shampoo

Luksuriøs, PH-afbalanceret shampoo med aloe vera og jojoba. Designet så den passer til alle hårtyper og er helt fri for sulfater og silikoner. Mange hårproblemer udspringer af en tør, skællende eller kløende hovedbund. Hovedbunden er hud og hud skal have fugt for at trives. Det er derfor vigtigt at anvende gode hårprodukter. Aloe-jojoba shampoo indeholder milde men effektive ingredienser, der plejer både håret og hovedbunden.

Forever Arctic sea

Forever Arctic sea er specielt udviklet til at efterligne en kost rig på fisk og skaldyr. Arctic sea indeholder en kombination af omega-3 fedtsyrerne DHA og EPA, der begge bidrager til hjertets normale funktion. DHA bidrager også til at vedligeholde hjernens normale funktion.

Forever Daily

Den lille tablet med det store indhold tilfører en lang række vigtige vitaminer og mineraler, aloe vera, lycopen, coenzym Q10 og vores eget frugt- og grøntsagsmiks. En multivitamintablet, der virkelig lever op til sit navn!

Forever Kids

Børnenes eget kosttilskud med vigtige vitaminer og mineraler i form af børnevenlige tyggetabletter med god smag af vindruer og fersken.

Forever Active Pro-B

For at der skal være en god balance i kroppen, skal tarmen have det godt. For at få en ”rask” og god tarmfunktion skal tarmen have en god fordeling mellem sine forskellige indbyggere. I dag spiser mange af os fastfood og lever et stresset liv. Det kan forstyrre den naturlige balance i tarmfloraen. En god kost og en sund livsstil kan hjælpe dig til at genvinde den. Mælkesyrebakterier findes naturligt i mad, der er fermenteret, som f.eks. sauerkraut, yoghurt, mælkesyrede grøntsager og nyhøstet honning. Forever Active Pro-B indeholder 8 milliarder levende mælkesyrebakterier fra 6 forskellige nøje udvalgte bakteriestammer – i kapsler, som er nemme at sluge, og som opløses, når de har nået deres destination. De er pakket i en praktisk emballage, behøver ikke opbevares på køl og er perfekte til at tage med på rejsen.

For bestilling af varer kontakt mig på telefon eller mail. Nogle varer har jeg på lager – andre skal jeg bestille hjem.

Se Forever Living’s fulde sortiment her: www.foreverliving.dk